2017 New York City Marathon opas

Sisällysluettelo:

Anonim

New York City Marathonista:

Ensimmäisen New York City Marathonin jälkeen vuonna 1970, jossa vain 55 juoksijaa päättyi, marraskuun ensimmäinen sunnuntai on merkitty tähän vuotuiseen tapahtumaan. Maratonissa on nyt yli 47 000 urheilijaa, puhumattakaan tuhansista vapaaehtoisista ja yli kahdesta miljoonasta katsojasta. Se on hämmästyttävä kokemus piristää maratoneja, koska he tekevät 26,2 kilometrin matkan New Yorkissa. Kurssi kattaa maaston kaikissa viidessä kaupunginosassa, alkaen Staten Islandista ja päättyy Manhattanin Central Parkiin.

New York City Marathon Basics:

• Treffi: 5. marraskuuta 2017
  • Puhelin: 212-423-2249

Vihjeitä New Yorkin maratoniin:

• Kaikkien juoksijoiden on oltava vähintään 18-vuotiaita kilpailun aikaan.
  • Kilpailuun osallistuville on olemassa yleinen arpajaiset. Vuonna 2018 maahantulopäivät ovat 15.1.-15.2.2018. Piirustus tehdään 28. helmikuuta 2018 kolmeen ryhmään kuuluville: 1) NYC Metro-asukkaat 2) Kansalliset juoksijat ja 3) Kansainväliset juoksijat
  • Kävijöille, joilla on kelpoisuusajat muissa kilpailuissa, sekä niille, jotka ovat suorittaneet 9 pisteet, karsinnat New York Road Runnersin (NYRR) kanssa, on monia paikkoja, jotka ovat joko vapaaehtoisia yhdellä karsintakelpoisella NYRR-tapahtumalla tai lahjoittaneet 1000 dollaria tiettyyn hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja 9 + 1-ohjelmasta löydät täältä.
  • Kävijöille on tarjolla myös lukuisia paikkoja, jotka saavat varoja hyväntekeväisyyteen. Sinun on valittava osallistuva hyväntekeväisyysjärjestö, jotta saat taatun pääsyn kilpailuun, ja sinun on täytettävä hyväntekeväisyysrahaston vähimmäisrahastointitavoitteet. Osallistuvat hyväntekeväisyysjärjestöt ovat sijoittuneet kultaa, hopeaa, pronssia ja yhteisöä, ja tarjoavat mukavuuksia juoksijoille, jotka heijastavat eri osallistumisastetta (ts. Gold-tason hyväntekeväisyysjärjestöt tarjoavat monia VIP-etuja, kun taas yhteisön hyväntekeväisyysjärjestöt eivät yleensä.) jokaisessa hyväntekeväisyyteen heijastaa myös kyseisille hyväntekeväisyyksille juoksijoille annettuja etuja. Kilpailupäivän etuuksien lisäksi tarjoat myös tärkeitä varoja ja altistumista hyväntekeväisyyteen, joten valitse se, joka on sinulle mielekästä.

Vinkkejä New Yorkin maratonin katseluun:

• Jos seuraat tiettyä juoksijaa kilpailupäivänä, osta MetroCard ja käytä metroa päästäksesi muutamaan hyvään katselupaikkaan kilpailun aikana. Metro-korttien linjat ovat yleensä hyvin pitkiä kilpailupäivänä, joten hanki etukäteen, jotta säästät aikaa ja vaivaa.
  • Tee suunnitelma juoksijan kanssa, että voitte piristää, jotta he tietävät, missä / milloin heidän pitäisi nähdä sinut rotuun. Kiinnitä huomiota myös siihen, mitä juoksija kuluu, jotta voit helpommin havaita heidät väkijoukkoon.
  • Ainoa tapa katsella jalan alkuosaa on televisiossa. Katselualueita ei ole aloituslinjan lähellä.
  • Spectator Guide -oppaassa on paljon hyödyllisiä paikkoja kilpailun katsomiseksi. Sisäpiirin kärki - vältä näitä paikkoja, jos et halua löytää itsesi eniten täynnä paikkoja reitin varrella.
  • Jos haluat nähdä kilpailun maalilinjan, sinun täytyy ostaa Grandstand lippuja.
  • Tämä NYC-maraton-sovellus voi auttaa sinua seuraamaan jopa 10 juoksijaa, joita haluat kurssin aikana (saatavilla lokakuun lopussa).
  • Marraskuun alussa tapahtuva sää voi olla kylmä New Yorkissa. Haluat luultavasti hatun ja käsineet sekä mukavat jalkineet maksimoidaksesi nautinnon ja mukavuuden maratonin katselun aikana.
  • Reitillä on viihde- ja piristysvyöhykkeitä, joissa voit nauttia kohteista, joita voit käyttää cheerleading-taitojesi parantamiseksi, mukaan lukien merkkien valmistusmateriaalit, noisemakers, pompoms jne.